Μαθήματα Office 2013 Business

H έκδοση 2013 αποτελεί την πιο σύγχρονη έκδοση του Microsoft Office. Ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά, νέες λειτουργίες και προχωράει αρκετά βήματα παραπέρα διασυνδέοντας τα αρχεία μας ακόμη και σε συσκευές που δεν χρησιμοποιούν Windows δίνοντας μας για παράδειγμα τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε αρχεία Excel από το iPad.

Τα μαθήματα στις βασικές εφαρμογές του Office 2013 διακρίνονται σε 4 μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάθε πρόγραμμα, πατήστε το αντίστοιχο εικονίδιο.

office_2013_migration              office_2013_core             office_2013_expert                office_2013_business

Oι κύκλοι μαθημάτων Office 2013 Core, Office 2013 Expert οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist for Office 2013, επιπέδου Core και Expert αντίστοιχα, ενώ υπό προϋποθέσεις σε απόκτηση πιστοποίησης μπορούν να οδηγήσουν και οι κύκλοι μαθημάτων Office 2013 Business.

Office 2013 Business

Πλήρης κύκλος μαθημάτων που που προσφέρει όλες τις απαιτούμενες γνώσεις ώστε οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν γνώσεις επιπέδου Expert στη χρήση των Microsoft Word 2013 και Microsoft Excel 2013.


Ο κύκλος μαθημάτων Business Office 2013 απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε στελέχη εταιρειών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να κάνουν χρήση εξειδικευμένων λειτουργιών του Office που θα εκτοξεύσουν την παραγωγικότητά τους μειώνοντας δραστικά το χρόνο που απαιτείται για να εκτελέσουν καθημερινές εργασίες.

Ο κύκλος μαθημάτων Business Office 2013 είναι ειδικά σχεδιασμένος, βασισμένος σε έρευνες, διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα και βιβλιογραφία για κάθε εφαρμογή του Office ξεχωριστά αλλά και συνδυαστικά. Δημιουργία και εκτέλεση μακροεντολών, ενσωμάτωση εντυπωσιακών διαγραμάτων του Excel σε παρουσιάσεις του PowerPoint, συνοδευτικά έγγραφα σε Microsoft Word, και αποστολή τους για διόρθωση και σχόλια μέσω Outlook.
Αυτά και εκατοντάδες άλλα θέματα καλύπτει η ύλη των μαθημάτων Business Office 2013 που υλοποιούνται από καταξιωμένους εισηγητές με χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εταιρικές εκπαιδεύσεις.

Μαθήματα Business Office έχουν παρακολουθήσει είτε σε ανοιχτά σεμινάρια είτε σε ενδοεπιχειρησιακές εκπαιδεύσεις στελέχη μεγάλων εταιρειών όπως Bayer, Servier, Cyta, ΙΓΜΕ, Minerva Marine, Axa, ΑΤΕ ασφαλιστική, Interamerican, Intersys, ΑΕΠΙ και πλήθος άλλων.