Εκπαιδευτικές υπηρεσίες για Σχολεία.

Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, παρέχουμε πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες για σχολεία Ιδιωτικά και Δημόσια, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια ή κέντρα ξένων γλωσσών με αξιοπιστία και ποιότητα στην παρεχόμενη εκπαίδευση, όλα αυτά πλαισιωμένα με αληθινή διάθεση συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας.

Για άλλη μια χρονιά βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από μια πλούσια γκάμα πρωτοποριακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο προφιλ του εκπαιδευτικού σας οργανισμού και να συζητήσουμε αναλυτικά τον τρόπο εφαρμογής τους.

Υπηρεσίες για Σχολεία

Εκπαιδευτικές Εκδρομές
Υπηρεσίες για σχολεία: Εκπαιδευτικές εκδρομές.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE παρέχει τις υπηρεσίες εκπαιδευτικής εκδρομής σε σχολεία κάθε βαθμίδας. Οι εκπαιδευτικές εκδρομές eFUTURE υλοποιούνται στις εκπαιδευτικές μας δομές σε Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα και Ηλιούπολη και μπορούν να φιλοξενήσουν ταυτόχρονα έως 160 μαθητές. Εναλλακτικά οι εκπαιδευτικές εκδρομές παρέχονται υπό προϋποθέσεις και στους χώρους των σχολείων.

Εκπαιδευτικές εκδρομές υλοποιούνται στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές απευθύνονται σε παιδιά 4-17 ετών και η  θεματολογία τους είναι προσεκτικά επιλεγμένη ανάλογα με το αντικείμενο, την ηλικία και το γνωστικό επίπεδο των μαθητών.

Εκπαιδευτική Ρομποτική
Υπηρεσίες για Σχολεία: Ετήσια Μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Παρέχονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  ή το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε ηλικία και επίπεδο γνώσεων, απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 17 ετών.

Δείτε περισσότερα

3D Printing
Υπηρεσίες για Σχολεία: Ετήσια Μαθήματα 3D Printing (Τρισδιάστατη Εκτύπωση).

Παρέχονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  ή το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε ηλικία και επίπεδο γνώσεων, απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 9 έως 17 ετών.

Δείτε περισσότερα

Jaguar F1
Υπηρεσίες για Σχολεία: Ετήσια Μαθήματα Jaguar F1 in Schools.

efuture, Πρωτάθλημα Jaguar F1 in Schools

Ειδικά προσαρμοσμένος κύκλος μαθημάτων για τη συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Jaguar Formula 1 in Schools. Παρέχονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  ή το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 9 ετών.

Δείτε περισσότερα

Land Rover 4x4
Υπηρεσίες για Σχολεία: Ετήσια Μαθήματα Land Rover 4×4 in Schools Technology Challenge.

efuture land rover 4x4 in schoolsΕιδικά προσαρμοσμένος κύκλος μαθημάτων για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Land Rover 4×4 in Schools Technology Challenge. Παρέχονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  ή το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου.

Δείτε περισσότερα

Πρωτάθλημα Microsoft
Υπηρεσίες για σχολεία: Ετήσια μαθήματα για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft.

Με 8 Πανελλήνιους Πρωταθλητές τα τελευταία 9 χρόνια και περισσότερους από 5 μαθητές στην πρώτη 10άδα ετησίως, δικαίως θεωρούμαστε η ομάδα των πρωταθλητών του θεσμού. Ενός θεσμού που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Microsoft και την Acta Infotest υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί των eFUTURE αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν τους μαθητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Μήπως ήρθε η ώρα οι μαθητές σας να γίνουν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές;

Δείτε περισσότερα

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt