Προσωπικό

Για σχεδόν είκοσι χρόνια πιστεύουμε ότι η πρωτοπορία δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Επιλέγουμε συνειδητά να πρωτοπορούμε, να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορείτε να ζητήσετε.

Επιλέγουμε προσεκτικά το προσωπικό μας, επενδύουμε στους συνεργάτες μας, και είμαστε υπερήφανοι επειδή οι εισηγητές μας είναι πιστοποιημένοι από την ίδια τη Microsoft ως Master Instructors, οι μοναδικοί στην Ελλάδα Microsoft Beta Testers, πιστοποιημένοι εισηγητές ΛΑΕΚ με πολυετή εμπείρια στα αντικείμενα διδασκαλίας τους. Είμαστε οι καλύτεροι επειδή μπορούμε να σας πρσφέρουμε περισσότερα. Γνωρίστε μας.

Γιάννης Σκλαβάκης

ioannis sklavakisΓιάννης Σκλαβάκης

Υπεύθυνος Λειτουργίας & Ανάπτυξης Ομίλου eFUTURE 

 

 

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κάτοχος Ph.M στη Βιώσιμη Ανάπτυξη με ειδίκευση στην Αγωγή Καταναλωτή και υποψήφιος Διδάκτορας στις Νέες Τεχνολογίες.

Έχει διατελέσει καθηγητής του τμήματος Marketing του ΤΕΙ Αθήνας στις θεματικές των Social Media, Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Πωλήσεων, έχει παρουσιάσει εργασίες σε πλήθος επιστημονικών συνεδριων, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της Πολιτικής Επικοινωνίας μέσω των νέων τεχνολογιών.

Ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 1999. Είναι Beta Tester της Microsoft για τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist for Office 2016, Office 2013 & Office 2010, πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής, αναγνωρισμένος από τη Microsoft ως Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Office Specialist Master Instructor (MOS MMI) Authorized Instructor του Internet and Computer Core Certification (IC3 AI) και κάτοχος ΑΜ εισηγητή ΛΑΕΚ. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης ενηλίκων τόσο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και σε εταιρικό περιβάλλον.

Συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς της Microsoft, υπήρξε επικεφαλής της ομάδας The Aces στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools ενώ είναι συχνά προσκεκλημένος  σε ως ομιλητής για θέματα Επικοινωνίας, Marketing και Νέων Τεχνολογιών.

Κατερίνα Σταθοπούλου

katerina-stathopoulouΚατερίνα Σταθοπούλου

Υπεύθυνη Παιδικών Προγραμμάτων Ομίλου eFUTURE | Υπεύθυνη Κέντρου Παλαιού Φαλήρου

Είναι Παιδαγωγός με ειδίκευση στην παιδοψυχολογία. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής κατά Microsoft Office Specialist (MOS) και Internet and Computing Core Certification (IC3).

Είναι πιστοποιημένη εισηγητής πληροφορικής και κατέχει τους τίτλους  Microsoft Office Specialist Master Instructor (MOS MMI) και Authorized Instructor του Internet and Computer Core Certification (IC3 AI). Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού από την Computer Academy. Ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 1996.

Παναγιώτης Διακουμάκος

Παναγιώτης Διακουμάκος 

Υπεύθυνος Προγραμμάτων Πιστοποίησης

 

Είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής για περισσότερα από 15 χρόνια αποτελώντας έναν από τους πιο έμπειρους εισηγητές του ομίλου eFUTURE με πολλές δεκάδες χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης. Είναι κάτοχος ΑΜ ΛΑΕΚ και δεκάδων πιστοποιήσεων, όπως Microsoft Master Instructor, IC3 Authorized Instructor, Microsoft Technology Associate και Adobe Certified Associate . Αποτελεί Beta Tester της Microsoft για τις εφαρμογές του Microsoft Office 2016 & 2013.

Εκτός από εφαρμογές του Office σε κάθε επίπεδο και έκδοση διδάσκει σε εφήβους, ενήλικες και εταιρείες γραφιστικά προγράμματα, προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, δημιουργίας ιστοσελίδων και τεχνικές δεξιότητες.

Νίκος Σαμπατάς

nikos sampatasΝίκος Σαμπατάς

Επιστημονικός υπεύθυνος προγραμμάτων Ρομποτικής 

Υπεύθυνος Εταιρικών Προγραμμάτων

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός (BSc in Electrical & ElectronicEngineering) με μεταπτυχιακά σε προηγμένη Ρομποτική (MSc inAdvanced Robotics) στο Manchester της Αγγλίας. Ασχολήθηκε με VirtualReality στο Πανεπιστήμιο για την ανάπτυξη εργαλείων αφής στα ακροδάχτυλα (tactile Feedback) με πνευματικά συστήματα αέρος(air pressure).

Εργάστηκε στην ABC Professional Services(θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς) ως αναλυτής και προγραμματιστής σε τεχνολογία JAVA ως ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξης του ERP συστήματος Atlas που χρησιμοποιείται σήμερα από την τράπεζα Πειραιώς αλλά και άλλες τράπεζες.

Το 2002 έγινε μέλος τις εκπαιδευτικής αλυσίδας Technokids Technoplus, το 2010 δημιούργησε τον εκπαιδευτικό πολυχώρο εκπαίδευσης πληροφορικής και νέων τεχνολογιών SafePC που από το 2012 εντάχθηκε στον εκπαιδευτικό οργανισμό eFUTURE. Έχει περισσότερες από 10.000 ώρες εκπαιδευτικής εμπειρίας παιδιών και ενηλίκων σε θέματα Ρομποτικής, Office και Webdesign & Internet Security.

Είναι Beta tester για τη Microsoft στην Ελλάδα για τις εφαρμογές του Office και του SharePoint. Συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς της Microsoft και διαγωνισμούς Ρομποτικής ενώ είναι συχνά προσκεκλημένος οργανισμών και σχολείων ως ομιλητής για τη Ρομποτική και την Ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Νατάσα Φέρρου

Νατάσσα Φέρρου

Εκπαιδευτής Ενηλίκων

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διδακτικής Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων (Ψηφιακά Συστήματα) του Πανεπιστημίου Πειραιά. Eίναι πιστοποιημένη εισηγητής πληροφορικής, Beta Tester της Microsoft στις εφαρμογές του Microsoft Office 2016 & Microsoft office 2013, κάτοχος ΑΜ ΛΑΕΚ και από το 2010 διδάσκει σε παιδιά και ενήλικες προγράμματα πιστοποίησης σε:

  • Microsoft Office σε κάθε έκδοση και επίπεδο.
  • Γραφιστικά προγράμματα Adobe.
  • WebDesign
  • Programming.

Eπιπροσθέτως κάνει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καλύπτοντας την ύλη των μαθημάτων Πληροφορικής του σχολείου και το Πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα της Γ’ Λυκείου, ΑΕΠΠ (Ανάπτυξη σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον).

Νάνσια Κινικλή

nansia kinikli1Νάνσια Κινικλή

Υπεύθυνη Κέντρου Καλλιθέας

Έχει σπουδάσει Εφαρμογές Πληροφορικής στην Υγεία και ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 2002. Είναι πιστοποιημένη ως Microsoft Master Instructor, ενώ είναι κάτοχος πλήθους πιστοποιήσεων επιπέδου Core & Expert σε εκδόσεις Microsoft Office 2013, 2010, 2007 κ.α. Είναι Microsoft Beta Tester για τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist for Office 2016 & Office 2013.

Εργάζεται από το 2002 στον όμιλο eFUTURE ενώ από το 2013 είναι υπεύθυνη του εκπαιδευτικού κέντρου της Καλλιθέας.

Ειρήνη Αρβανιτάκη

Ειρήνη ΑρβανιτάκηΕιρήνη Αρβανιτάκη

Υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 

Είναι απόφοιτη Web Design / Programming & Development, πιστοποιημένη ως Adobe  Certfied Associate, Google Adwords Certified, Joomla Certified, Microsoft Office Specialist  αλλά και Microsoft Beta Tester για τις εφαρμογές του Office 2016. Έχει επίσης αναδειχθεί 3η στην Ελλάδα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Microsoft Office Specialist σε Word & Excel το 2016 και το 2017.

Εργάζεται στον όμιλο eFUTURE από το 2013, αρχικά στο τμήμα ανάπτυξης ιστοσελίδων του ομίλου eFUTURE ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε να ασχολείται αποκλειστικά με την προετοιμασία μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Από το 2016 είναι υπεύθυνη υλοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων του ομίλου eFUTURE.

Παναγιώτα Μπότου

Παναγιώτα Μπότου

Εκπαιδευτής Ρομποτικής

Είναι Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και πιστοποιημένη ως Microsoft Office Specialist Master for Office 2013. Εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου eFUTURE το 2015 ως εισηγητής Προγραμματισμού και Ρομποτικής σε παιδικά τμήματα. Το 2017 αναδείχθηκε Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.

Πάνος Συκάς

Πάνος Συκάς

Εκπαιδευτής Τεχνικών Σεμιναρίων

 

Είναι απόφοιτος σχολών Εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα και Γραφιστικής. Είναι Cisco Certified Trainer , Microsoft Certified Trainer, Adobe Educator, κάτοχος ΑΜ ΛΑΕΚ.

Από το 1999 εργάζεται ως ΙΤ σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς ενώ παράλληλα έχει καταγράψει χιλιάδες ώρες διδασκαλίας πληροφορικής σε ΙΕΚ, ΕΕΣ αλλά και στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2013 εργάζεται στον όμιλο eFUTURE ως εισηγητής Τεχνικών Σεμιναρίων Cisco & Microsoft, Office, Προγραμματισμού και Ρομποτικής.

Βασιλική Σοφιανού
Empty tab. Edit page to add content here.
Βασίλης Κουτσόβουλος

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, πιστοποιημένος εισηγητής Autodesk και κάτοχος ΑΜ ΛΑΕΚ.

Από το 1999 εργάζεται στον τομέα του αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδιασμό με χρήση προγραμμάτων όπως AutoCAD, Inventor, 3Dstudio max, Maya, Solidworks, ArchiCAD, CADware κ.α.

Από το 2006 εντάχθηκε στον όμιλο eFUTURE και από τότε αποτελεί τον κύριο εισηγητή σχεδιαστικών προγραμμάτων σε κάθε έκδοση και επίπεδο.

Αναστασία Κορομπίλη
Empty tab. Edit page to add content here.
Αποστόλης Μαρούδας

Απόστολος_Μαρούδας

Απόστολος Μαρούδας

Εκπαιδευτής Ρομποτικής

Είναι πτυχιούχος Προγραμματιστής σε Ειδικές Εφαρμογές με Πολυμέσα, κάτοχος ΑΜ ΛΑΕΚ, Beta Tester της Microsoft για τις εκδόσεις Microsoft Office 2016 & 2013  αλλά και πιστοποιημένος ως Microsoft Office Specialist σε επίπεδο Master Instructor.

Εργάζεται στον όμιλο eFUTURE από το 2008 διδάσκοντας εφαρμογές του Microsoft Office, προγραμματισμό και ρομποτική.

Κοντυλένια Χρ. Μήλα

Κοντυλένια Χρ. Μήλα

Εισηγήτρια Επαγγελματικών σεμιναρίων – Καθηγήτρια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ιδιωτικού φορεα (Κολλεγια-Ιεκ).

Είναι απόφοιτος στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση Επιχειρήσεων (European Business Administration) (τριετής φοίτηση)/ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (University of Wales) με μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s Degree) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινων Πόρων από το 2011 ξεκίνησε το ταξίδι της ως εισηγήτρια ενήλικων σε ειδικότητες όπως Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Ανθρωπινο Δυναμικού, Αναπτυξης Προσωπικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, Γραμματεων Διεύθυνσης, Ακαδημαϊκής Γραφής κλπ. Σήμερά εντάσσεται στον όμιλο Efuture ως Εισηγήτρια Επαγγελματικών σεμιναρίων.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt