Προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft (Microsoft Office Specialist World Championship)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist αποτελεί τον εθνικό προκριματικό γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist. Ενός διεθνούς διαγωνισμού που διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά. Αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών και φοιτητών 13 έως 22 ετών στις εφαρμογές του Microsoft Office.

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft

Οι μαθητές με τις υψηλότερες βαθμολογίες και τους χαμηλότερους χρόνους ολοκλήρωσης των εξετάσεων προσκαλούνται να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον Παγκόσμιο Τελικό και να διεκδικήσουν το τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή MicrosoftOffice!

Στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist συμμετείχαν 160 χώρες, 12.000 εξεταστικά κέντρα, διαγωνίστηκαν περισσότεροι από 1.000.000 μοναδικοί υποψήφιοι και δόθηκαν σχεδόν 1.500.000 εξετάσεις

Το Ελληνικό Σκέλος (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist)

Το Ελληνικό Σκέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος “Microsoft Office Specialist” διοργανώνεται από τους φορείς Πιστοποίησης Πληροφορικής ACTA και INFOTEST υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

eFUTURE: Η “Ομάδα των Πρωταθλητών”

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsfoft

Η ομάδα των eFUTURE με 8 Πανελλήνιους Πρωταθλητές τα τελευταία 9 χρόνια και περισσότερους από 5 μαθητές στις πρώτες θέσεις ετησίως, δικαίως θεωρείται «η ομάδα των πρωταθλητών του θεσμού».

 

Οι Πρωταθλητές μας
  • 2017- Παναγιώτα Μπότου, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Microsoft Excel
  • 2015- Δημήτρης Αρμακόλας, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2014- Απόστολος Ρούσσης, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2013- Μαρή Δήμητρα, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Word
  • 2012- Μιχάλης Κόσσυβας, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2011- Ιωάννης Τσιλιβαράκος, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2010- Σοφία Φαρμακόρη, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Microsoft Excel
  • 2008- Γιώργος Λαμπριανίδης, 2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Microsoft Word, Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Word
Τι Προσφέρουμε

Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί των eFUTURE εφοδιασμένοι με πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό και τεράστια εμπειρία, αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν τους μαθητές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Μήπως ήρθε η ώρα οι μαθητές σας να γίνουν οι επόμενοι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές;

Εκπροσωπείτε Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, Ιδιωτικό Σχολείο ή απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες? Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τους μαθητές του σχολείου σας.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt