Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist. 7η φορά Πανελλήνιοι Πρωταθλητές!!!!

20150509_151532

Το Σάββατο, 09 Μαΐου 2015, διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της Microsoft Ελλάς για 14η συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office, που διοργανώνεται από την Certiport, το μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης σε ψηφιακές δεξιότητες, με 12.000 εξεταστικά κέντρα και πάνω από 7.000.000 εξετάσεις παγκοσμίως. Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό συμμετέχουν ετησίως πάνω από 500.000 σπουδαστές από 130 χώρες.

Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Πληροφορικής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist World Championship 2015 στο Texas των ΗΠΑ.

Ο Δημήτρης Αρμακόλας αναδείχθηκε Πανελλήνιος πρωταθλητής στο Excel 2013 συνεχίζοντας την παράδοση του ομίλου eFUTURE ο οποίος για 6η συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύει τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή.

Ο Δημήτρης Αρμακόλας, 18 ετών, φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, πιστοποιημένος Microsoft Office Specialist σε 2007, 2010, 2013 και Microsoft Technology Associate εκτός από το ταξίδι στο Texas των ΗΠΑ για να συμμετέχει στο Microsoft Office Specialist World Championship κέρδισε σημαντικά δώρα από την Microsoft, ενώ επιστρέφοντας από τους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα ξεκινήσει να εργάζεται στον εκπαιδευτικό όμιλο eFUTURE.

Εκτός από τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή, η ομάδα του ομίλου eFUTURE κατέλαβε τη 2η και 9η θέση στο Word 2013 με τους Κωνσταντίνο Μυλωνά (17 ετών) και Παντελή Μπολοβίνη (15 ετών) αντίστοιχα.

Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψε και η Junior ομάδα του ομίλου eFUTURE που συμμετείχε εκτός συναγωνισμού (λόγω χαμηλότερης ηλικίας) με την Ραφαέλα Χαριτίδη, μόλις 13 ετών να επιτυγχάνει την 10η καλύτερη βαθμολογία της γενικής κατάταξης στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για τον εκπαιδευτικό όμιλο eFUTURE.

Μπείτε στο facebook.com/efuture.gr, ευχηθείτε καλή επιτυχία στον Δημήτρη Αρμακόλα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft και συγχαρείτε όλους τους συμμετέχοντες και τους διακριθέντες του εκπαιδευτικού ομίλου eFUTURE στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.

Βρείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τον Πανελλήνιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist στο www.efuture.gr/moswc

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Ομάδα eFUTURE. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft.