Εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία

Σε τι χρησιμεύει η εκπαιδευτική ρομποτική σε Σχολεία?

Οι νέες τεχνολογίες έχουν εισβάλλει στη ζωή μας. Η πληροφορική μας δίνει τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε. Η εκπαιδευτική ρομποτική και ιδιαίτερα η εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία, μας βοηθάει να τις  κατανοήσουμε και να δημιουργήσουμε καινούργιες.

Για αυτό εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικοί οργανισμοί δημιουργούν συνεχώς πλατφόρμες μέσω των οποίων παιδιά κάθε ηλικίας μαθαίνουν προγραμματισμό. Παράλληλα, μικρότερες ή μεγαλύτερες εταιρείες, παράγουν συναρμολογούμενες, προγραμματιζόμενες ρομποτικές συσκευές με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές και να τους δώσουν ζωή.

Η εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία και τα μέσα διδασκαλίας της

efuture robotics. εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία

Η εκπαιδευτική ρομποτική δεν μπορεί να απουσιάζει, πλέον, από το εκπαιδευτικό σύστημα. Για ακόμη μια φορά πρωτοπορούμε, παρέχοντας σε σχολεία κάθε βαθμίδας τη δυνατότητα να εντάξουν στο πρόγραμμά τους, εκπαιδευτικούς κύκλους κατάλληλα προσαρμοσμένους για μαθητές κάθε ηλικίας και επιπέδου γνώσεων.

Στα eFUTURE δεν διδάσκουμε εκπαιδευτική ρομποτική, μονοθεματικά, μόνο με Lego Mindstorms. Μαθαίνουμε τα παιδιά να προγραμματίζουν, σε διάφορες γλώσσες και με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας. Χρησιμοποιούμε πλήρη σειρά ρομποτικών κατασκευών. Διαφορετικών κατασκευαστών, διαφόρων γενεών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εστιάζουμε έτσι στο να ανακαλύψουν οι μαθητές όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η εποχή που διανύουμε και διαρκώς μεταβάλλεται.

BeeBots, MouseBots, Simple Machines, Lego WeDo, Mindstorms RCX, Mindstorms NXT, Lego Mindstorms EV3, Meccanoid G15, Meccanoid G15KS, Arduino, Mbots. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ρομπότ τα οποία θα γνωρίσουν τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής χρονιάς. Και η γκάμα ρομποτικών κατασκευών μας μεγαλώνει διαρκώς καθώς κάθε μήνα εφοδιαζόμαστε με νέα ρομπότ, είτε για να τα δοκιμάσουμε, είτε για να τα εντάξουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Η εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία έχει εξειδικευμένη ύλη

Το ακαδημαϊκό μας τμήμα, αποτελείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους, μηχανικούς πληροφορικής, μηχανικούς, σχεδιαστές και ενδυναμώνεται συνεχώς. Εκπονούμε αναλυτική ύλη για μαθητές από 4 ετών μέχρι την ενηλικίωση, κάθε επιπέδου γνώσεων, είτε αρχάριους είτε έχουν προηγούμενες γνώσεις.

Η πρωτοπορία στην εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία

efuture robotics. εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία

Και δεν σταματάμε εκεί. Μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία θέλουμε τα παιδιά να ερευνούν, να ανακαλύπτουν και να δημιουργούν. Τα ρομπότ που χρησιμοποιούμε και η ύλη των μαθημάτων μας εμπλουτίζεται συνεχώς ακόμη και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Σκοπός μας, να προσφέρουμε πάντα στους μαθητές μας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει διεθνώς. Ό,τι πιο πρωτοποριακό παρουσιάζεται σε κάθε γωνιά της γης.

Πως θα εντάξετε την εκπαιδευτική ρομποτική στο σχολείο σας

Η εκπαιδευτική ρομποτική eFUTURE μπορεί να ενταχθεί σε οποιοδήποτε σχολείο, κάθε βαθμίδας, ιδιωτικό ή δημόσιο. Δεν απαιτείται η επένδυση σε εξοπλισμό ή οποιοδήποτε υλικό καθώς προσφέρουμε όλα όσα χρειάζονται για την υλοποίηση των μαθημάτων.

Η επιτυχία μας στην εκπαιδευτική ρομποτική

efuture robotics. εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία

Δεν είναι τυχαίο πως μόνο την προηγούμενη χρονιά εκπαιδεύσαμε σε ετήσια προγράμματα εκατοντάδες παιδιά δεκάδων διαφορετικών σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών Πειραματιστήκαμε, εξερευνήσαμε, μάθαμε και διασκεδάσαμε. Συμμετείχαμε σε διαγωνισμούς χαρήκαμε τη συμμετοχή, πήραμε ιδέες, γεμίσαμε εμπειρίες και γίναμε καλύτεροι. Δώσαμε στα παιδιά σας τα απαραίτητα εφόδια για να κατανοήσουν τις τεχνολογίες του σήμερα και να γίνουν οι πρωτοπόροι του αύριο. Άλλωστε εδώ και 20 σχεδόν χρόνια πρεσβεύουμε πως η πρωτοπορία δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

 

Η επιτυχία σας στην εκπαιδευτική ρομποτική

Εκπροσωπείτε Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, Ιδιωτικό Σχολείο ή απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική ρομποτική? Καλέστε μας στα 2109851172, 2109851173 ή 2109851174 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εναλλακτικά, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται παρακάτω. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τους μαθητές του σχολείου σας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt