Γιάννης Σκλαβάκης
ioannis sklavakis
Γιάννης Σκλαβάκης
Υπεύθυνος Λειτουργίας & Ανάπτυξης Ομίλου eFUTURE | Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ενηλίκων

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κάτοχος Ph.M στη Βιώσιμη Ανάπτυξη με ειδίκευση στην Αγωγή Καταναλωτή και υποψήφιος Διδάκτορας στις Νέες Τεχνολογίες.

Έχει διατελέσει καθηγητής του τμήματος Marketing του ΤΕΙ Αθήνας στις θεματικές των Social Media, Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Πωλήσεων, έχει παρουσιάσει εργασίες σε πλήθος επιστημονικών συνεδριων, συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα και δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της Πολιτικής Επικοινωνίας μέσω των νέων τεχνολογιών.

Ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 1999. Είναι Beta Tester της Microsoft για τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist for Office 2016, Office 2013 & Office 2010, πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής, αναγνωρισμένος από τη Microsoft ως Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Office Specialist Master Instructor (MOS MMI) Authorized Instructor του Internet and Computer Core Certification (IC3 AI) και κάτοχος ΑΜ εισηγητή ΛΑΕΚ. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης ενηλίκων τόσο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και σε εταιρικό περιβάλλον.

Συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς της Microsoft, υπήρξε επικεφαλής της ομάδας The Aces στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools ενώ είναι συχνά προσκεκλημένος  σε ως ομιλητής για θέματα Επικοινωνίας, Marketing και Νέων Τεχνολογιών.

Κατερίνα Σταθοπούλου
katerina-stathopoulou
Κατερίνα Σταθοπούλου
Υπεύθυνη Παιδικών Προγραμμάτων Ομίλου eFUTURE | Υπεύθυνη Κέντρου Παλαιού Φαλήρου

Είναι Παιδαγωγός με ειδίκευση στην παιδοψυχολογία. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής κατά Microsoft Office Specialist (MOS) και Internet and Computing Core Certification (IC3).
Είναι πιστοποιημένη εισηγητής πληροφορικής και κατέχει τους τίτλους  Microsoft Office Specialist Master Instructor (MOS MMI) και Authorized Instructor του Internet and Computer Core Certification (IC3 AI). Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού από την Computer Academy. Ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 1996.

Νάνσια Κινικλή
nansia kinikli1
Νάνσια Κινικλή
Υπεύθυνη Πιστοποιήσεων Ομίλου eFUTURE | Υπεύθυνη Κέντρου Καλλιθέας

Έχει σπουδάσει Εφαρμογές Πληροφορικής στην Υγεία και ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 2002. Είναι πιστοποιημένη ως Microsoft Master Instructor, ενώ είναι κάτοχος πλήθους πιστοποιήσεων επιπέδου Core & Expert σε εκδόσεις Microsoft Office 2013, 2010, 2007 κ.α. Είναι Microsoft Beta Tester για τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist for Office 2016 & Office 2013.

Από το 2012 είναι υπεύθυνη του τομέα πιστοποιήσεων του Ομίλου eFUTURE ενώ από το 2013 είναι υπεύθυνη του εκπαιδευτικού κέντρου της Καλλιθέας.

Νίκος Σαμπατάς
nikos sampatas
Νίκος Σαμπατάς
Επιστημονικός υπεύθυνος προγραμμάτων Ρομποτικής | Υπεύθυνος Εταιρικών Προγραμμάτων

Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός (BSc in Electrical & ElectronicEngineering) με μεταπτυχιακά σε προηγμένη Ρομποτική (MSc inAdvanced Robotics) στο Manchester της Αγγλίας. Ασχολήθηκε με VirtualReality στο Πανεπιστήμιο για την ανάπτυξη εργαλείων αφής στα ακροδάχτυλα (tactile Feedback) με πνευματικά συστήματα αέρος(air pressure).

Εργάστηκε στην ABC Professional Services(θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς) ως αναλυτής και προγραμματιστής σε τεχνολογία JAVA ως ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξης του ERP συστήματος Atlas που χρησιμοποιείται σήμερα από την τράπεζα Πειραιώς αλλά και άλλες τράπεζες.

Το 2002 έγινε μέλος τις εκπαιδευτικής αλυσίδας Technokids Technoplus, το 2010 δημιούργησε τον εκπαιδευτικό πολυχώρο εκπαίδευσης πληροφορικής και νέων τεχνολογιών SafePC που από το 2012 εντάχθηκε στον εκπαιδευτικό οργανισμό eFUTURE. Έχει περισσότερες από 10.000 ώρες εκπαιδευτικής εμπειρίας παιδιών και ενηλίκων σε θέματα Ρομποτικής, Office και Webdesign & Internet Security.

Είναι Beta tester για τη Microsoft στην Ελλάδα για τις εφαρμογές του Office και του SharePoint. Συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς της Microsoft και διαγωνισμούς Ρομποτικής ενώ είναι συχνά προσκεκλημένος οργανισμών και σχολείων ως ομιλητής για τη Ρομποτική και την Ασφάλεια στο διαδίκτυο.