Ποιοι είμαστε

Ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την παροχή πρωτοποριακής, εξειδικευμένης εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών σε εταιρείες και ιδιώτες κάθε ηλικίας. Για πολλά χρόνια τα κέντρα eFUTURE εντάσσονταν στη διεθνή αλυσίδα TECHNOkids TECHNOPLUS με το κέντρο του Παλαιού Φαλήρου να αποτελεί για καιρό το πιλοτικό κέντρο της αλυσίδας.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος eFUTURE ασπάστηκε από την πρώτη στιγμή την πιστοποιημένη εκπαίδευση ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα μαθημάτων την επίσημη ύλη των πιστοποιήσεων Microsoft Office Specialist, IC3 και ECDL πολύ πριν αυτές οι πιστοποιήσεις καταστούν υποχρεωτικό προσόν για εργασία στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Σήμερα τα εκπαιδευτικά κέντρα eFUTURE είναι επίσημα εξεταστικά κέντρα των περισσότερων αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά (Microsoft, ECDL, iSkills, ACTA, Unicert κ.α.) ενώ αποτελουν στρατηγικό συνεργάτη αρκετών εξ’ αυτών. Παράλληλα συνεργάζεται με τους γνωστότερους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως, όπως η Microsoft, η Adobe, η Autodesk, η HP, η ECDL, η Castle Worldwide κ.α. ενώ αποτελεί το μοναδικό Beta Testing Center της Microsoft στην Ελλάδα για τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist και ένα από τα 5 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του ομίλου eFUTURE έχουν εμπιστευτεί πλήθος εταιρειών και οργανισμών του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων αλλά και ιδιωτών κάθε ηλικίας με το σύνολο των εκπαιδευομένων να ξεπερνούν τους 10.000.

Σήμερα το ακαδημαϊκό τμήμα του ομίλου eFUTURE ελληνοποιεί, προσαρμόζει και δημιουργεί πρότυπο εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο στις πιο αξιόπιστες διεθνείς προδιαγραφές δημιουργώντας τα πιο σύγχρονα σεμινάρια εκπαιδευτικά προγράμματα της ελληνικής αγοράς.